Wil je leren hoe je een Rocket leemkachel met een superschone verbranding kunt bouwen en tegelijkertijd een finoven met een prachtige brede deur? Dan is dit een unieke kans! In 4 dagen bouwen we bij ons in de werkplaats een rocket leemkachel met bankje, warmtemuur en in onze keuken een finoven met bankje. Bij voldoende deelname zullen we ook nog als bonus onze zonnecollectoren onder leiding van een ervaren installateur opstellen bij ons in het weiland en aansluiten.

Waar: Gaanderen
Wanneer: Woensdag t/m zaterdag 22-25 september 2021
Aantal deelnemers: 6-8
Kosten: € 395,-

Dit bedrag is inclusief lunch, koffie en thee. Overnachten is mogelijk. We hebben genoeg ruimte om tenten op te zetten en er is een slaapzolder. Als je blijft overnachten rekenen we voor ontbijt en diner tijdens de workshop € 50,- Indien je de workshop volgt voor bedrijfsmatige doeleinden gelden er andere tarieven.

Covid 19 Info
We werken in kleine groepjes samen aan de kachels. We proberen zoveel mogelijk de maatregelen zoals die gelden in acht te nemen. Indien door striktere maatregelen de workshop niet kan doorgaan krijg je volledige restitutie van de deelname kosten. Je kan alleen deelnemen aan de workshop als je klachtenvrij bent.

Deelnemen
Voor deelname aan deze workshop gelieve een mail te sturen naar: caroline@vuurenleem.nl