Vuur&Leem werkt samen met Tierrafino als het om finishes gaat. Tierrafino biedt al sinds 1992 leemproducten aan en heeft een groot assortiment van finishes die we onze klanten niet willen onthouden. Wij raden met name de zachte kleuren in de serie Duro en de rustieke T-paint aan.
Ook hebben wij samen met Tierrafino acht speciale afwerkingen ontwikkeld, die ieder iets bijzonders aan uw kachel toevoegen.

Voor kachels die in een modern interieur komen te staan hebben we een kleine, maar zeer fijne, collectie leemfinishes ontwikkeld. Deze kunt u bekijken op de info ochtenden die bij ons plaatsvinden.

Met bijna 90 tinten is de keuze in de serie Duro zeer groot. De Duro finish kan zowel gepleisterd als geverfd worden. Moeilijk om te kiezen? Voor 10 euro kunt u een monster bestellen bij Tierrafino.
Meer weten over Duro?

Door de toevoeging van speciaal zand geeft T-paint uw kachel een structuur die aards en decoratief is. T-paint is gemakkelijk te verwerken en in vele tinten verkrijgbaar. Indien gewenst kunt u monsters bestellen bij Tierrafino.
Meer weten over T-paint?

Zit er niet bij wat u zoekt? Of bent u eigenzinnig en creatief? Dan kunt u bijvoorbeeld zelf een finish maken met de pigmenten en toevoegingen van Tierrafino. Sommige klanten werken de kachel af met aarde uit hun eigen tuin, of nemen een kunstenaar in dienst. Er is van alles mogelijk!