• HYBRID LEEMKACHEL

    Onze kleine krachtpatser

  • HYBRID LEEMKACHELS

  • HYBRID LEEMKACHEL

    Maatwerk

EENVOUDIGE BEDIENING

De luchttoevoer klep open zetten, het vuur aansteken, en genieten

OPBOUW IN 1 DAG

We monteren en stuccen de leemkachel binnen een dag

BUFFERTIJD 5-9 UUR

De mantel houdt de warmte 5 uur vast en met extra gewicht tot 9 uur

HOOG RENDEMENT

Top techniek uit Oostenrijk zorgt schone verbranding en hoog rendement

HOE WERKT DE HYBRID LEEMKACHEL

De Hybrid leemkachel combineert de de voordelen van een lichte warmte accumulerende leemkachel met de snelle convectie warmte die via ventilatieroosters in de mantel aan de ruimte wordt afgegeven. Hiermee is deze kachel ideaal voor het snel bijwarmen maar accumuleerd niet zoveel warmte dat de woonruimte oververhit zou raken, zoals bijvoorbeeld bij een zeer goed geisoleerd huis zou kunnen gebeuren. Bijkomend voordeel van deze hybride warmte bron is dat de totale warmte afgifte gereguleerd kan worden tussen de 3-7 Kw. En indien nodig kan er nog dubbel glas in de ruit gemonteerd worden

OPTIES

Organische vormgeving, bakoven of houtopslag zijn opties die onze HYBRID leemkachel verrassend veelzijdig maken. Ons organisch vormgegeven model, de Lodge HYBRID, benadrukt met zijn ronde vormen de lemen afwerking van onze kachels en is met zijn 150 cm iets hoger dan het standaard model. De bakoven bereikt temperaturen tot 300 gr en is daarmee geschikt voor pizza’s te bakken.

KLEUREN EN AFWERKINGEN

Vuur &Leem werkt samen met Tierrafino als het om finishes gaat. Tierrafino biedt al sinds 1992 leemproducten aan en heeft een groot assortiment van finishes die we onze klanten niet willen onthouden. Wij raden met name de zachte kleuren in de serie Duro en de rustieke T-paint aan.
Ook hebben wij samen met Tierrafino acht speciale afwerkingen ontwikkeld, die ieder iets bijzonders aan uw kachel toevoegen.

Natuurlijk bouwen - Rocket leemkachel bouwpakket Tierrafino

PRIJZEN


Model

Prijs
(incl. BTW)

Afmetingen
(hxbxd cm)

Gewicht
(kg)

Basis model

4.450*

138 x 58 x 48

342

Lodge model

4.490*

150 x 58 x 48

380

Opties

Houtopslag

1.090

138 x 49 x 47

Bankje met houtopslag

1.260

Diverse

afmetingen

Bakoven

€ 775

Extra buffergewicht (100 kg)

285

*Exclusief opbouw (1 dag) en leemstuccen (+/- een halve dag)

PARTNERS EN AMBASSADEURS

Een aantal van onze klanten zijn ambassadeur voor de Hybrid leemkachel. Als deze kachel een serieuze optie voor u is kan u één van onze bestaande klanten bezoeken. Inmiddels hebben we ambassadeurs in Noord-Holland, Drente, Gelderland, Utrecht en Zeeland en België. (Volgende regel)
Indien u in de omgeving van Almere woont, bent u van harte welkom in de showroom bij Andreas en Liesbeth van InterPleister BV. Zij kunnen u van advies dienen en de kachel voor u opbouwen.
Interpleister BV
Operette weg 3E, Almere
https://interpleister.nl/eco-kachels
036-5374494